Contact

Assumar Country House is gelegen tussen Estremoz en Portalegre, in de Alentejo, Portugal. Onze B&B ligt aan de rand van het dorpje Assumar. Je kijkt er uit over de olijfgaarden en de wijdse velden. Op de achtergrond klinkt het gerinkel van de belletjes van de schapen en het opgewekt gekwetter van de zwaluwen. Welkom in een andere wereld.

Je vliegt op Lissabon. Daar neem je een huurauto (de beste manier om de Alentejo te verkennen), of het openbaar vervoer vanaf het busstation Sete Rios in Lissabon. Het is altijd vlot en aangenaam rijden via de autoweg en op rustige provinciebanen. Volg de N371 naar Assumar. Vlak voor je het dorp bereikt draai je net na de wit-blauwe ommuring meteen naar links. Daar rijd je door de grote inkompoort via de oprit naar ons binnenplein.

De autobussen van ‘Rede Expressos’ zijn een uiterst gemakkelijke en comfortabele manier om lange afstanden te overbruggen. Op 20 minuten van Assumar bevinden zich de busstations van Estremoz en Portalegre. Denk eraan dat eigen vervoer of een huurwagen essentieel zijn om de omgeving in alle comfort te verkennen. Lokaal busvervoer is hier niet op afgestemd.

Assumar Country House / AL 9627
Rua de Cabeço de Vide 17
7450-023 Assumar
Telefoon:  +351 969 280 490 (chamada para rede movel national)

 

Stuur ons een bericht

Assumar Country House